Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ποιος τελικά κυβερνάει τον κόσμο;


Εγώ πάντως προσωπικά έχω κουραστεί, αηδιάσει, βαρεθεί να βγαίνει ο κάθε "ειδικός" να προσπαθεί να μου εξηγήσει και να μου αναλύσει (λες και το ζήτησα!) τι συμβαίνει με την οικονομία, ποιος χρωστάει πόσα σε ποιον, που πάνε όλα αυτά τα χρήματα, αλλά κυρίως από που προέρχονται. Και εννοείτε, πάντα με τη δική "τους αλήθεια"! Την "αλήθεια" του προπαγανδισμού και της τρομοκρατίας των πολιτών που μπορούν να "ενημερωθούν" μόνο από την τηλεόραση και τις ειδήσεις (βοήθεια μας!).

Πιστεύω πως το παν είναι στο πως πλασάρεις τα πράγματα (βασικός κανόνας της προπαγάνδας) και το βίντεο που ακολουθεί είναι ένας καλός και "χαλαρός" τρόπος για να μάθουμε μερικές αλήθειες. Περιδιαβαίνοντας λοιπόν στο διαδίκτυο βρήκα αυτό το κόμικ και σας προτείνω να το δείτε. Μιλάει για το τι συμβαίνει στις ΗΠΑ, αλλά -φανταστείτε- αν αυτά γίνονται εκεί, τί βούτυρο στο ψωμί τους είμαστε εμείς! Θα μάθετε πάρα πολλά από τους δύο ήρωες, οι οποίοι κάποια στιγμή μάλιστα γίνονται και ο Λεωνίδας με τους 300, από το κόμικ και την ταινία.

Μια τελευταία σημείωση, γιατί έγραψα και πολλά. Από κάποιο σημείο και μετά εμφανίζετε μια κόκκινη ασπίδα (Red Shield). Κάντε μια απλή έρευνα στο google ή πηγαίνετε κατευθείαν στην βιβλιοθήκη που τα ξέρει όλα (τη wiki εννοώ) και θα δείτε πως το όνομα της οικογένειας Rothschild στα παλιά γερμανικά σημαίνει "κόκκινη ασπίδα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου