Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αληθινή ή ψεύτικη;

Περιδιαβαίνοντας στο internet έκανα μια στάση σε γνωστή ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα που είχε ένα θέμα από τις 29 Μαρτίου 2012 με τίτλο, "Μπείτε στο... τούνελ με ασφάλεια!".


Στο θέμα παρουσιάζεται μια αφίσα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών στην είσοδο ενός τούνελ σε κάποιο δρόμο. Ψάχνοντας λίγο το θέμα, βρέθηκα σε μια ξένη σελίδα που παρουσίαζε και την άλλη είσοδο του τούνελ και μάλιστα ανέφερε πως ήταν έξω από το Μόντε Κάρλο.


Ψάχνοντας ακόμα περισσότερο, βρέθηκα σε μια σελίδα που αναφέρει πως η εν λόγω φωτογραφία είναι επεξεργασμένη στο photoshop. Η κανονική διαφήμιση ήταν ενός γνωστού rest area (ΣΕΟ, επί το ελληνικό) στην Αυστρία το 2007 (πηγή).


Ευφάνταστος και με πολύ χιούμορ ο τύπος που έκανε το photoshop στην κανονική αφίσα, αν και δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλής θα έμπαινε κάποιος σε ένα τούνελ βλέποντας μια τέτοια αφίσα... Από την άλλη, ο υπεύθυνος που επιμελήθηκε το θέμα στην ιστοσελίδα, δεν μπήκε στον κόπο να το ψάξει λίγο; Εκτός και αν το έκανε και αυτός για το αστείο του πράγματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου