Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έπλεξε με βελονάκι ολόκληρο δωμάτιο με sms των πρώην της

Βρήκε τρόπο να χρησιμοποιήσει την ερωτική της ζωή, με κάθε σεξουαλική λεπτομέρεια, για να προκαλέσει καλλιτεχνικά.

Κάλους θα έχουν βγάλει τα χέρια της 33χρονης καλλιτέχνιδος από την Πολωνία, Αγκάτα Ολέκσιακ (Agata Oleksiak) που έπλεξε με βελονάκι ένα πραγματικών διαστάσεων δωμάτιο -το δικό της- τοποθετώντας μέσα μηνύματα από το θυελλώδες παρελθόν της.


Για περισσότερους από 6 μήνες, η φανατική οπαδός του πλεξίματος, γνωστή με το όνομα Olek, έπλεκε χρησιμοποιώντας ατάκες από e-mails, γράμματα και sms από πρώην εραστές της. Τα πλεκτά φλογερά μηνύματα τοποθετήθηκαν στρατηγικά μέσα στον πολύχρωμο διάκοσμο του δωματίου.


Η περίεργη αυτή καλλιτεχνική δημιουργία, η οποία σφύζει από έντονα χρώματα -νέον ροζ, έντονα μωβ, κίτρινα και πράσινα- παρουσιάζεται υπό τον ευφάνταστο τίτλο «Δεν περιμένω να γίνω μάνα αλλά περιμένω να πεθάνω μόνη» («I do not expect to be a mother but I do expect to die alone») στην Tony's Gallery στο ανατολικό Λονδίνο.


Αν και έχει γυρίσει την Ευρώπη και την Αμερική, η Olek εκθέτει τα έργα της για πρώτη φορά στην Αγγλία και σχολιάζει: «Δεν είναι άλλη μια εγκατάσταση, είναι η αντανάκλαση της ζωής, της αγάπης, της εμπιστοσύνης και του πόθου στη σύγχρονη εποχή.»

Η προετοιμασία της έκθεσης κράτησε έξι ολόκληρους μήνες και κάθε επιφάνεια της γκαλερί καλύφθηκε με πολλά μέτρα ακρυλικού μαλλιού!

πηγή: e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου