Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Project Rebrief από τη Google

Τέσσερα μεγάλα brands, πέντε διαφημιστικοί δημιουργοί και η Google αναβιώνουν, μέσω της τεχνολογίας, διαφημίσεις που έγραψαν ιστορία.

Μπορείς να αναβιώσεις διαφημίσεις που έγραψαν ιστορία πριν μερικές δεκαετίες; Μπορείς να απευθυνθείς με το ίδιο μήνυμα σε ένα κοινό τόσο διαφορετικό με αυτό πριν από 40 ή 50 χρόνια; Αυτό το στοίχημα έβαλε η Google σε συνεργασία με τέσσερα μεγάλα brands, συνεργάτες της: Coca Cola, Volvo, Alka-Seltzer και Avis.

Έφεραν σε επαφή τους δημιουργούς διαφημίσεων (Amil Gargano, Paula Green, Harvey Gabor, Howie Cohen and Bob Pasqualina- που έγραψαν ιστορία στη δεκαετία του 60 και του 70) με τον κόσμο της ψηφιακής διαφήμισης και μέσω της τεχνολογίας επανέφεραν τα τότε διαφημιστικά μηνύματα με ένα πιο σύγχρονο τρόπο, το Internet. Το project rebrief είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αξίζει να δείτε πως έγινε η αναβίωση αυτών των διαφημιστικών μηνυμάτων με τις νέες μοντέρνες λύσεις και μέσα από τις διαφορετικές οθόνες (PC, tablet, κινητό κλπ) που προσφέρει η τεχνολογία. Όπως επίσης είναι εξίσου απίστευτες οι αντιδράσεις των ανθρώπων που δημιούργησαν τα συγκεκριμένα μηνύματα για τις λύσεις που τους προσφέρει η τεχνολογία.



Τα λόγια είναι περιττά όμως. Το project rebrief μπορείς να το βρεις εδώ.

πηγή: deasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου