Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

14 απίστευτα αποτυχημένες υποδείξεις της google

Δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και να μην ανατρέχει στη google για κάποια βοήθεια. Επιλέγοντας μάλιστα τις υποδείξεις στον browser (φιλομετρητής στα ελληνικά) η αναζήτηση γίνεται παιχνιδάκι.

Η αυτόματη συμπλήρωση "προβλέπει" τι θα μπορούσε να ψάχνει κανείς, πριν καν το ζητήσει. Αυτό στηρίζεται στο τι ψάχνουν οι άλλοι. Όντας κάποιος λοιπόν στην ησυχία του σπιτιού του, έχει βάλει στην αναζήτηση κάποια πολύ ενδιαφέροντα και παράξενα πράγματα.

Δείτε 15 από τις πιο παράξενες υποδείξεις της Google. Προειδοποιώ! Θα δείτε πράγματα και θαύματα!

14. Is It Wr - Είναι λάθος


Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που να έχουν αυτές τις απορίες... "Είναι λάθος να κοιμηθείς με τη μητέρα σου, με το σκύλο σου, με το δάσκαλο σου, με τον ξάδερφο σου"!!! Αλλά και πάλι, κάποιοι αναρωτιούνται αν "είναι λάθος να είσαι δυνατός" ή "να είσαι αμφιφυλόφιλος" ...

13. I Am Extremely T - Είμαι εξαιρετικά


Γιατί τόσοι πολλοί φοβούνται τόσο πολύ τους Κινέζους;

12. I Like To T - Μου αρέσει να


Δεύτερη μετά το διάσημο "I like to teach the world to sing" που ακούστηκε σε μια διαφήμιση της coca-cola το 1971 έρχεται μια πολύ παράξενη υπόδειξη. "Μου αρέσει να πιστεύω πως ο Ιησούς ήταν κουνάβι" και μάλιστα υπάρχει και σελίδα στο facebook! Οπότε, μετά τους Pastafarians έχουμε και τους κουναβολάτρες!

11. Why Is There A - Γιατί υπάρχει


"Ένας νεκρός Πακιστανός στον καναπέ μου"... Έλα ντε! Γιατί; Αν δεν ξέρεις εσύ, θα ξέρει η google ή είναι τόσοι πολλοί που έχουν νεκρούς Πακιστανούς στο σαλόνι τους; Τι είναι; Βαλσαμωμένες αρκούδες;

10. Can A Human - Μπορεί ένας άνθρωπος


"Να αφήσει έγκυο ένα σκύλο, ζώο, πίθηκο" ή "να μείνει έγκυος από ζώο"... Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τέτοιες απορίες;

9. Why Does My Da - Γιατί


"Ο πατέρας μου με 'ανάβει'", "ο πατέρας μου με χτύπησε", "η κόρη μου λέει ψέματα", "ο πατέρας μου κλάνει", "ο πατέρας μου με είπε χοντρό" και άλλα τέτοια τραγικά...

8. I Pooped - Τα έκανα


Πολλοί είναι αυτοί που "τα έκαναν πάνω τους και τους άρεσε"!

7. Monkeys Are - Οι πίθηκοι είναι


"Καλοί άνθρωποι" ή "από σοκολάτα";

6. Old People B - Οι γέροι


Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι περισσότεροι για τους ηλικιωμένους είναι αν καίγονται;

5. You Smell Like - Μυρίζεις σαν


Άντε να μυρίζεις σαν "σκατά, ούρα, τυρί, τα Χριστούγεννα" είναι κάτι ... κοινό. Αλλά να μυρίζεις σαν "μωρό πόρνη", τι ανωμαλία είναι αυτό πάλι; Το Urban Dictionary, αναφέρει "ένα μικρό κορίτσι που δεν αρκετά μεγάλο για να είναι πόρνη, αλλά είναι"! Ησύχασα!

4. You J


"Μόλις έχασες". Αν το καταλάβετε αυτό, έχετε χάσει. Αν όχι, τότε ετοιμάζεστε να χάσετε. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μην σκέφτεστε το παιχνίδι. Αν το σκέφτεστε, χάνετε. Με τέσσερα γράμματα μόνο, χάσατε!

3. I Ate A - Έφαγα ένα


Από τα τόσα πράγματα που μπορούμε να φάμε, η Google μας προτείνει ότι μπορεί να φάγαμε ένα μεγάλο κόκκινο κερί!

2. Irish People Are - Οι Ιρλανδοί είναι


"Αδιαπέραστοι από την ψυχανάλυση". Είναι ατάκα του Matt Damon στην ταινία "The Departed", "Ο Φρόιντ είπε για τους Ιρλανδούς πως είναι οι μόνοι αδιαπέραστοι από την ψυχανάλυση". Ο Anthony Burgess -Άγγλος συγγραφέας και συνθέτης- είχε γράψει στο εισαγωγικό σημείωμα ενός βιβλίου για ιστορίες με Ιρλανδούς, "Ένα από τους μαθητές του (Φρόιντ) χώρισε την ανθρώπινη ψυχολογία σε δυο κατηγορίες -τους Ιρλανδούς και τους μη Ιρλανδούς". Αυτοί είναι και η μόνη πηγή της έκφρασης.

1. When I Jump I - Όταν πηδάω


"Κατουράω"! Μεγάλο πρόβλημα για πολλούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου