Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Μερικά πράγματα που βρήκα στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα: Μέρος 23ο

Προσθέστε χρώμα στις α/μ φωτογραφίες με ένα κλικΔώστε ζωή στις παλιές φωτογραφίες με τον αυτόματο χρωματισμό τους, χρησιμοποιώντας το Algorithmia. Απλά επικολλήστε τη διεύθυνση URL μιας α/μ φωτογραφίας ή ανεβάστε τη δική σας.Drone συλλαμβάνει μια φώκια να κολυμπά μέσα από ένα κοπάδι ψαριώνΜια φώκια εντοπίστηκε κοντά στην Bondi Beach να κολυμπάει μέσα από ένα τεράστιο κοπάδι ψαριών που συντονίζουν τις κινήσεις τους ώστε να αποφύγουν το αρπακτικό. Το βίντεο τραβήχτηκε με ένα DJI Phantom 4 από το Le Cut Studio.
Η Bondi είναι μια δημοφιλής παραλία στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.


Μια ηλεκτρική τοστιέρα από τα 1920


Περισσότερες τοστιέρες της δεκαετίας του 1920 εδώ


Γλυπτά από ferrofluidΤο ferrofluid είναι ένα υγρό που μαγνητίζεται έντονα με την παρουσία μαγνητικού πεδίου. Δείτε ένα πείραμα που έγινε με τη χρήση ferrofluid, ενός ισχυρού μαγνήτη νεοδυμίου και μεταλλικών βιδών και δείτε ένα παλιότερο άρθρο του blog.


Συμβουλές από τα τέλη του 19ου αιώνα γιατί να μην παντρευτεί κάποιος


Ολόκληρο το βιβλίο εδώ


Όλα τα γνωστά ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος με διάμετρο μεγαλύτερη από 320 χλμ


Μια απεικόνιση των σωμάτων του ηλιακού μας συστήματος, κατά μέγεθος. Η εικόνα δείχνει τα 88 γνωστά σώματα με διάμετρο μεγαλύτερη από 320 χλμ. - από


Ένα timelapse που τραβήχτηκε από το διάστημα και δείχνει έναν ολόκληρο χρόνο στη ΓηΗ κάμερα EPIC της NASA συνέλαβε έναν ολόκληρο χρόνο στη Γη και η NASA επέλεξε 3.000 από αυτές τις εικόνες και έφτιαξε αυτό το time-lapse.


Μέχρι την επομένη εβδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου