Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Οι 10 καλύτερες ποδοσφαιρικές ατάκες!


Δείτε ποιες είναι οι δέκα κορυφαίες ατάκες στο χώρο του ποδοσφαίρου... Γιατί κάποιοι άνθρωποι εκτός από το να είναι μόνο καλοί με την στρογγυλή "θεά", είναι πολύ καλοί και στο να πετάνε έξυπνες κουβέντες!



10. "Αν ο Πεπ μου πει να πέσω από το τρίτο διάζωμα του Καμπ Νου, τότε κάτι κάλο θα με περιμένει κάτω!" - Ντάνι Άλβες, αμυντικός Μπαρτσελόνα.

9. "Ο Αμπράμοβιτς έχει παρκάρει τα Ρωσικά τανκς του στο γρασίδι μας και μας βομβαρδίζει με χαρτονομίσματα των 50 Λιρών!" - David Dein, Αντιπρόεδρος της Άρσεναλ.

8. "Δεν ήσουν παίκτης παγκόσμιας κλάσης όταν υπέγραψες μαζί μας". Απάντηση του Αρσεν Βενγκερ στον Πατρίκ Βιεϊρά, όταν ο Γάλλος παραπονέθηκε πως η Άρσεναλ δεν έκανε μεταγραφές παικτών παγκόσμιας κλάσης...

7. "Ο Τέρι δεν έχει ηθική μετά από αυτό που έκανε στον Μπριτζ. Στην γειτονιά μου αν το κάνεις αυτό, την επόμενη μέρα θα βρεθείς με κομμένα πόδια, χέρια και... ξέρετε" - Τέβεζ, επιθετικός.

6. «H μπάλα είναι σαν τη γυναίκα, της αρέσει να την χαϊδεύουν» - Ερίκ Καντονά.

5. «Όποιος λέει ότι η νίκη δεν είναι το παν, μάλλον δεν έχει νικήσει ποτέ του» - Mia Hamm, από πολλούς θεωρείται η καλύτερη γυναίκα ποδοσφαιριστής.

4. «Η διαφορά μεταξύ του σωστού και του λάθους συνήθως δεν είναι πάνω από πέντε μέτρα» - Γίοχαν Κρόιφ

3. «Οι κανόνες του ποδοσφαίρου είναι πολύ απλοί. Βασικά είναι ο εξής ένας: αν κυλάει κλότσα την, αν όχι τότε κλότσα την μέχρι να κυλήσει» - Phil Woosman, παλιός Ουαλός ποδοσφαιριστής

2. «Αυτό το παλικάρι πρέπει να γεννήθηκε off side». Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Πίπο Ινζάγκι.

1. «Μερικοί λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι θέμα ζωής και θανάτου. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό» - Bill Shankly, Άγγλος προπονητής.

πηγή: sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου