Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

12 φωτογραφίες της εβδομάδας που τελειώνει vol. 6

9 Σεπτεμβρίου 2011, μια εκτοπισμένη με τα παιδιά της μεταφέρει τα υπάρχοντά της καθώς περπατά σ’ έναν έρημο δρόμο σε μια συνοικία στο Μογκαντίσου, την πρωτεύουσα της Σομαλίας.

10 Σεπτεμβρίου 2011, ένας άνδρας βλέπει τα ονόματα στον τοίχο του Μνημείου Empty Sky που άνοιξε πρόσφατα προς τιμήν των θυμάτων των επιθέσεων της 9ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στο New Jersey. Το μνημείο εμφανίζει τα ονόματα των ανθρώπων από το New Jersey που πέθαναν στις επιθέσεις.

10 Σεπτεμβρίου 2011, το Tribute in Lights στη θέση των Δίδυμων Πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

11 Σεπτεμβρίου 2011, ο Tha Sophat θηλάζει γάλα από μια αγελάδα σε ένα χωριό του Siem Reap. Ο παππούς του 18 μηνών μικρού από την Καμπότζη αναφέρει πως από την ημέρα που οι γονείς του έφυγαν για να δουλέψουν στην Ταϊλάνδη θηλάζει απευθείας από την αγελάδα καθημερινα. Ο 46χρονος Um Oeung, είπε πως ο εγγονός του θηλάζει από την αγελάδα εδώ και ένα μήνα, καθώς το σπίτι της οικογένειας παρασύρθηκε από μια θύελλα πέρυσι και τους έμεινε ένα χρέος $1000.

11 Σεπτεμβρίου 2011, κεραυνοί στο Mandalay Bay (αριστέρα) και στο καζίνο του ξενοδοχείου Luxor καθώς μια καταιγίδα περνά μέσα από το Λας Βέγκας, νωρίς το πρωί.

11 Σεπτεμβρίου 2011, το Tribute in Lights από το Μανχάταν.

12 Σεπτεμβρίου 2011, το φεγγάρι βρίσκεται πάνω από τον πύργο Oriental Pearl TV στη Σαγκάη, ενώ οι ντόπιοι γιορτάζουν τη Γιορτή της Σελήνης.

12 Σεπτεμβρίου 2011, ένα ταξί σε ένα δρόμο κοντά σε ένα τμήμα του αμφιλεγόμενου ισραηλινού τοίχους στη Δυτική Όχθη κοντά στην Ιερουσαλήμ.

13 Σεπτεμβρίου 2011, δυο νεογέννητα δίδυμα κόκκινα πάντα παρουσιάζονται στα ΜΜΕ στο ζωολογικό κήπο Tierpark του Βερολίνου. Τα μικρά ονομάστηκαν Kit και Kitty και γεννήθηκαν τον Ιούνιο.

13 Σεπτεμβρίου 2011, ένα δάκρυ τρέχει στο πρόσωπό του ξαπλωμένου στον πάγκο αγοριού μετά την θεραπεία των τραυμάτων του στο Νοσοκομείο Lady Reading στην Πεσαβάρ. Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά σχολικού λεωφορείου στην πακιστανική πόλη Πεσαβάρ, την Τρίτη, σκοτώνοντας τουλάχιστον 3 παιδιά και τον οδηγό. 15 παιδιά τραυματίστηκαν. Όλα τα παιδιά ήταν περίπου ηλικίας 9 ετών.

14 Σεπτεμβρίου 2011, ένα αγόρι περπατά στον πλημμυρισμένο δρόμο σε έναν ναό σε μια επαρχία στα περίχωρα της Μπανγκόκ,. Η Ταϊλάνδη πλήττεται πολλές εβδομάδες από τις σφοδρές βροχοπτώσεις των μουσώνων και μια τροπική θύελλα, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί εκτεταμένες πλημμύρες και κατολισθήσεις λάσπης, σκοτώνοντας τουλάχιστον 84 άτομα από τα τέλη Ιουλίου.

14 Σεπτεμβρίου 2011, ένα φορτηγό που μεταφέρει χωρικούς σ' ένα δρόμο, όπως φαίνονται από ένα καταφύγιο Αμερικανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου