Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Τούρκοι πουλούν... αέρα σε κονσέρβα για 13,5 ευρώ!

Μια κονσέρβα που αναδεικνύει το "επιχειρηματικό" μυαλό των Τούρκων κυκλοφορεί εδώ κι αρκετούς μήνες στη χώρα τους, η οποία περιέχει... "Αέρα Κωνσταντινούπολης", με περιεκτικότητα 78% άζωτο, 21% οξυγόνο και 1% διοξείδιο του άνθρακα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, η κονσέρβα πωλείται στους τουρίστες έναντι του χρηματικού ποσού των 5 λιρών Τουρκίας (περίπου 2 ευρώ) στο κατάστημα του Μουσείου του Τόπκαπι της Κωνσταντινούπολης, ενώ στο Ίντερνετ η τιμή είναι φτάνει μέχρι και τις 33 λίρες (13,5 ευρώ)!

Οι δημιουργοί του συγκεκριμένου προϊόντος αναφέρουν ότι το περιεχόμενο της κονσέρβας απευθύνεται είτε σ’ αυτούς που νοσταλγούν τον αέρα της Κωνσταντινούπολης, είτε σ’ αυτούς που θέλουν να τον γνωρίσουν είτε... σε όσους θέλουν να "κάνουν το κομμάτι τους"!

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε προς Τουρκία μεριά, πάρτε και μια αναμνηστική κονσέρβα αέρα... "κοπανιστού"!

πηγή: cosmo.gr

5 σχόλια:

  1. Συγνωμη αλλα ειναι κλεμμενη η ιδεα !!! Ηθελα να κανω κατι αντιστοιχο πριν 3 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνεται ακριβώς το ίδιο εδώ και 10 χρόνια στη Νάπολη στην Ιταλία! Έχει και το ίδιο αεροστεγές κουτάκι!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά μου φαίνεται τζάμπα μας κατηγορούν ως λαμόγια! Δε λέω πως και εμείς δεν πουλάμε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες", αλλά να πουλάς αέρα κοπανιστό και να τον αγοράζουν κιόλας είναι -όπως και να το κάνουμε- μεγάλο "επίτευγμα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φταιει αυτος που το πουλαει φιλε μου, αλλα αυτος που παει και αγοραζει κατι τετοιο, παντως ειναι για γελια οπως και να το δει κανεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή