Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τα social networks των πλουσίων!

Νομίζατε ότι στα social networks δε χωρούν διακρίσεις; Αν ναι, ετοιμαστείτε να δείτε τα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα για την εγγραφή των οποίων κρίνεται ως απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτετε την πρέπουσα οικονομική επιφάνεια και φυσικά κοινωνικό prestige! Σε περίπτωση που είστε ένας κοινός θνητός καλά θα κάνετε να τα ξεχάσετε…

Σημείωση από Ξωτικό: Προσέξτε τα σλόγκαν που έχουμε επισημάνει σε καθένα απ' αυτά ...

Island X
Ένα κοινωνικό δίκτυο για “κοσμογυρισμένους”! Έχετε επισκεφτεί αμέτρητα νησιά σε όλο τον κόσμο; Αν ναι, τότε το πιθανότερο είναι να νιώσετε σα στο σπίτί σας στο Island X με όλα τα εξίσου πολυταξιδεμένα μέλη. Σε περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας και μερικά νησιά, τόσο το καλύτερο…

Μέλη: Προς το παρόν απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πήγατε σε κάποιο διεθνές σχολείο ή Πανεπιστήμιο.

Διαδικασία εγγραφής: Μόνο με προσκλήσεις

Προνόμια: Σύμφωνα με το Island X, όσοι έχουν ταξιδέψει σε πολλά μέρη ανά την υφήλιο βλέπουν τη ζωή με άλλο μάτι και στόχος της ιστοσελίδας είναι να φέρει όλους αυτούς τους ανθρώπους σε επαφή.

Affluence.org
H ονομασία τα λέει όλα… Πρόκειται στην ουσία για το Facebook των πλουσίων, όπου οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αλληλεπιδράσουν με την υπόλοιπη elite! Το μόνο θετικό είναι ότι το κοινωνικό αυτό δίκτυο έχει κατά κάποιο τρόπο φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μέλη: Θα πρέπει η επιχείρησή σας να αξίζει τουλάχιστον $1 εκατομμύριο ή εναλλακτικά να βγάζει $200.000 το χρόνο.

Διαδικασία εγγραφής: Θα πρέπει να πληρείτε τις ανωτέρω προδιαγραφές ή να λάβετε πρόσκληση από πέντε εγγεγραμμένα μέλη που τις πληρούν. Έτσι, για να μη γίνει κανένα λάθος…

Προνόμια: Οι εκατομμυριούχοι που θα έχουν την “τύχη” να εγγραφούν θα μπορούν να προωθούν τις φιλανθρωπίες τους ή να ενημερώνονται για όλα τα σχετικά events. Εκτός των άλλων, θα απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια, όπως ειδικές προσφορές σε προϊόντα, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και συνδρομή στο περιοδικό Affluence.

aSmallWorld
Με μέλη όπως η Naomi Campbell και η Paris Hilton αντιλαμβάνεστε λίγο πολύ ότι το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο δε δέχεται τυχαία μέλη. Εκτός από έναν διαδικτυακό τόπο για αλληλεπίδραση, αποτελεί και έναν εκπληκτικό στόχο για τους διαφημιστές.

Μέλη: Απαραίτητες προϋποθέσεις για να καταφέρετε να εγγραφείτε είναι να έχετε στην κατοχή σας κάποιο bachelor ή master, να είστε μέσα στα οικονομικά και να ζείτε σε κάποια διεθνή πόλη. Ως επί το πλείστον, οι χρήστες είναι ηλικίας 40 ετών και ζουν στην Ευρώπη.

Διαδικασία εγγραφής: Μόνο με προσκλήσεις

Προνόμια: Ένας ονειρεμένος χώρος για διαφημιστές που έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν private jets, ιδιωτικά νησιά για ενοικίαση, προσκλήσεις σε party μοντέλων και πολλά άλλα.

Angels’ Circle
To Angels’ Circle είναι ξεκάθαρο σχετικά με τα προσόντα των μελών του: πρέπει να έχουν χρήματα! Είτε είστε διάσημος, επιχειρηματίας, οικονομολόγος (ή παντρεμένος/η με κάποιον/α) δεν έχει σημασία. Αρκεί να έχετε λεφτά…

Μέλη: Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου κατέχουν πάνω-κάτω το ίδιο κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρο. Διάσημοι αθλητές, μέλη ζάμπλουτων οικογενειών, πασίγνωστοι καλλιτέχνες, μοντέλα κ.ο.κ. με εισόδημα περίπου $500.000- $1 εκατομμύριο!

Διαδικασία εγγραφής: Η εγγραφή γίνεται μέσω προσκλήσεων αλλά και έπειτα από διαδικασία αξιολόγησης.

Προνόμια: Κανένα…

πηγή: techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου