Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

12 φωτογραφίες της εβδομάδας που τελειώνει vol. 7

16 Σεπτεμβρίου 2011, oι καλλιεργητές Pete Glazebrook, Joe Atherton και Derek Neumann ποζάρουν με τα βραβευμένα γιγάντια λαχανικά στη Μεγάλη Φθινοπωρινή Ανθοκομική Έκθεση στο Harrogate, στη βόρεια Αγγλία. Η έκθεση που γιόρτασε το 100ο έτος της, για πρώτη φορά φέτος θέσπισε και κατηγορία για γιγάντια λαχανικά.

16 Σεπτεμβρίου 2011, ένας αντικανταφικός μαχητής δοκιμάζει ένα αντιαεροπορικό νοτιοδυτικά της Σύρτης, ένα από τα τελευταία εναπομείναντα οχυρά του Καντάφι.

16 Σεπτεμβρίου 2011, μια φωτογραφία συνδυασμός δείχνει έναν άνδρα να αυτοπυρπολείται έξω από το υποκατάστημα μιας τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. Προηγουμένως, ο 55χρονος ζήτησε την εκ νέου διαπραγμάτευση των καθυστερημένων πληρωμών του δανείου για το σπίτι και την επιχείρησή του στην τράπεζα, το οποίο δεν μπορούσε να πληρώσει, αλλά απορρίφθηκε από την τράπεζα.

17 Σεπτεμβρίου 2011, μια χορεύτρια περιμένει την τελετή έναρξης του 13ου Διεθνές Φεστιβάλ Τουρισμού του Πεκίνο στο Qianmen Commercial Street.

17 Σεπτεμβρίου 2011, ένα κοριτσάκι κολυμπά προς ένα βωμό έξω από τα σπίτια που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην επαρχία Αγιούταγια, περίπου 80 χλμ. βόρεια της Μπανγκόκ.

17 Σεπτεμβρίου 2011, ένα Eurofighter κατά τη διάρκεια της Αεροπορικής Έκθεσης στη Σιών.

17 Σεπτεμβρίου 2011, καλλιτέχνες σε κόλπα με τη φωτιά κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ σε μια πόλη περίπου 320 χλμ από το Μινσκ.

19 Σεπτεμβρίου 2011, μια σκύλα θηλάζει ένα μικρό τιγράκι Σιβηρίας μέσα σε ένα κουτί σε ένα ζωολογικό κήπο στο Qingdao. Η σκύλα ήταν η παραμάνα για 3 τιγράκια που γεννήθηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς η μητέρα τους δεν μπορούσε να τα ταΐσει.

19 Σεπτεμβρίου 2011, μια εναέρια φωτογραφία του Marina Bay για τον αγώνα της F1 στη Σιγκαπούρη.

19 Σεπτεμβρίου 2011, 594 σκούπες τοποθετήθηκαν από μέλη της ΜΚΟ Rio de Paz στην παραλία Copacabana ως μορφή διαμαρτυρίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο αριθμός των σκουπών αντιπροσωπεύει τον αριθμό του Κογκρέσου της χώρας και συμβολίζουν την ανάγκη να σαρωθεί η διαφθορά στο Εθνικό Κογκρέσο της Βραζιλίας.

20 Σεπτεμβρίου 2011, 2 Παλαιστίνια κοριτσάκια περνάνε μπροστά από ένα γκράφιτι στο στρατόπεδο προσφύγων Dehaishe στην Βηθλεέμ στη Δυτική Όχθη.

21 Σεπτεμβρίου 2011, ο Fernando Cruz Vega, ένα 3χρονο αγόρι που γεννήθηκε χωρίς χέρια, βάζει το καπάκι στο στυλό σε ένα δωμάτιο στην παραγκούπολη Libertad στο Comas. Η Deysi Vega, η μητέρα του Fernando, έχει ταξιδέψει από τις ζούγκλες του Περού στην Mollobamba στη Λίμα για να βρει ιατρική βοήθεια και θεραπείες για την αποκατάσταση του γιου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου