Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

10 άχρηστες εφευρέσεις

Τέλος η μπατονέτες! Ήρθε ο στεγνωτήρας αυτιών!

Δείτε 10 άχρηστες εφευρέσεις. Πάντως για να το γνωρίζετε και μη τυχόν αποπειραθείτε να παρουσιάσετε κάτι ανάλογο αν κάποια σας φανεί πραγματικά χρήσιμη, οι εφευρέτες τους τις έχουν ήδη πατεντάρει!



Έχετε μηχανή και οδηγείτε μια βροχερή μέρα και πρέπει να στεγνώσετε τις μπότες ή τα γάντια σας; Κανένα πρόβλημα! Υπάρχει στεγνωτήρας για μπότες, γάντια ακόμα και για το κράνος!

Ψαλίδι με λέιζερ! Για να μη λοξοδρομείτε!

Όλοι μας έχουμε πάει στην τουαλέτα με ένα περιοδικό ή μια εφημερίδα και κουραζόμαστε να την κρατάμε, να την ξεφυλλίζουμε κλπ κλπ! Τέλος η κούραση! Υπάρχει το φορητό αναλόγιο! Ακουμπάτε την εφημερίδα και διαβάζετε σαν άρχοντες στο "θρόνο" σας!

Αλυσίδα για να κρεμάτε την πετσέτα ενώ τρώτε και για να μη θυμίζετε τον Παπαγιαννόπουλο στην αξέχαστη ελληνική κωμωδία "Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται"! Αυτό βέβαια έχει βρει καλή χρήση στους οδοντιάτρους!

Γυμναστήριο για ψάρια! Εσείς αν ήσασταν ψάρι δεν θα πλήττατε αν κάνατε μόνο γύρες ανάμεσα σε φυτά και αμφορείς; Ορίστε κάτι για να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους τα ψαράκια σας!

Μια συσκευή για τις κυρίες. Την στηρίζετε όπου θέλετε και ακουμπάτε τα πόδια σας ενώ τα ξυρίζετε!

Πιρούνι με ενσωματωμένο μαχαίρι πίτσας!

Αν έχετε iphone ή τέλος πάντων μια touchscreen συσκευή και δεν σας αρέσει να κάνετε δαχτυλιές στην οθόνη ορίστε η λύση!

Πόσες φορές δεν έχετε γυρίσει από τη δουλειά και χρειάζεστε επειγόντως ένα μασάζ; Τα καημένα τα ζωάκια σας τα έχετε σκεφτείτε καθόλου; Μια συσκευή για να κάνετε μασάζ στα αγαπημένα κατοικίδια σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου