Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τρομακτικά τοπία


Οι φωτογραφίες τοπίων συνήθως συνδέονται με λόφους, καταπράσινα λιβάδια και μια γαλήνια ησυχία να πηγάζει. Όχι αυτά τα τοπία όμως που θα δείτε παρακάτω. Γεμάτα περίεργα πρόσωπα, μερικά από αυτά μπορεί να σας κάνουν να πιστεύετε ότι κάποιος μάγος πέρασε από εκεί και μουρμούρισε τα ξόρκια του για να επικαλεσθεί τα απαίσια πνεύματα της φύσης. Άλλα εμφανίζονται σαν πύλες σε άλλους κόσμους, ενώ άλλα σαν τοπία από κάποιον εφιάλτη.



Τα πέτρινα τρολ της Ισλανδίας (φωτογραφία πάνω)
Το μέρος είναι γεμάτο με τρολ, τα οποία σύμφωνα με τον Ισλανδικό θρύλο μεταμορφώνονται σε βράχια στο φως της ημέρας. Στην φωτογραφία φαίνεται ένα ένα στα δεξιά, αλλά αν κοιτάξετε καλύτερα θα δείτε και άλλα.


Ο δράκος που πίνει νερό


Ακόμη ένα Ισλανδικό τοπίο, ο βράχος Hvítserkur, που μοιάζει με δράκο που πίνει νερό. Δείτε και άλλες φωτογραφίες από παλιότερο θέμα στο Ξωτικό.


Λόφος κρανίο


Σε ένα γκρεμό κάποιου λόφου στην λίμνη Cumberland στο Κεντάκι των ΗΠΑ, υπάρχουν πολλά πρόσωπα σαν κρανία, που δημιουργήθηκαν φυσικά από τα χρόνια και την διάβρωση.


Ατενίζοντας τη θάλασσα


Μοιάζει με έναν γέρο που βλέπει τη θάλασσα αυτός ο βράχος βρίσκεται στην παραλία Kilve στο Σόμερσετ της Αγγλίας και είναι διάσημος για τα απολιθώματα του.


Πύλη για την κόλαση


Οι πίδακες καυτού ατμού και θειούχων αερίων στο Námaskarð της Ισλανδίας είναι λες και είναι το πέρασμα για το βασίλειο του διαβόλου.


Παγωμένη πύλη


Κάπου στην Ολλανδία, ένας δρόμος με δέντρα, μοιάζει με την πύλη για το βασίλειο της Βασίλισσας του Χιονιού.


Άλλος κόσμος


Όχι δεν είναι τοπίο στην Ισλανδία, αλλά στην Laguna Colorada της Βολιβίας, μια αλμυρή λίμνη με κόκκινο νερό και λευκά νησάκια.


Το πνεύμα της θάλασσας


Σαν πνεύμα πετάγεται αυτό το κύμα από τη θάλασσα στο Frankfort του Μίσιγκαν των ΗΠΑ.


Δρόμος στο πουθενά


Έρημο και ανατριχιαστικό. Η ομίχλη που καλύπτει τους αγρούς, κάνει τον δρόμο να φαίνεται σαν την μόνη λωρίδα που όμως δεν οδηγεί πουθενά. Ποιος ξέρει τι μπορεί βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα;


Σκηνή από θρίλερ


Κάπου στο Βέλγιο, ένα απομονωμένο σπίτι, περιτριγυρισμένο από τρομακτικά δέντρα και την ομίχλη να το καλύπτει... Την υπόλοιπη ιστορία φτιάξτε την μόνοι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου