Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Μερικά πράγματα που βρήκα στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα: Νο 38


Το 38 North είναι μια ιστοσελίδα, blog και think tank σχετική με τη Βόρεια Κορέα.Πάνω από την ΑμμόχωστοΜια πανοραμική άποψη της πιο διάσημης πόλης-φάντασμα της Μεσογείου. Ένα βίντεο από drone που δείχνει τα ερειπωμένα ξενοδοχεία και τη φύση σα να ζητά πίσω τη γη που κάποτε ανήκε στους Κύπριους...


Ο Felix η Πάπια σώζει το κοτόπουλου ενός φίλου του από ένα γεράκιΌταν ο redditor JasonKetoAccount άκουσε θόρυβο στην πίσω αυλή του, αποφάσισε να δει την κάμερα ασφαλείας για να δει τι συνέβαινε.

Η κάμερα κατέγραψε ένα γεράκι να ορμάει σε ένα από τα κοτόπουλά του, καθώς εκείνο προσπαθούσε να επιστρέψει στο κοτέτσι. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Felix η πάπια, έτρεξε να προστατεύσει το κοτόπουλο του φίλου του. Ο Jason δήλωσε ότι αυτός και η πάπια ζουν μαζί για πάνω από τρία χρόνια.


Το Piper είναι η νέα μικρού μήκους ταινία της PixarΤο θρυλικό παντοπωλείο της Μόσχας από το 1901


Για πάνω από έναν αιώνα, το Eliseevskiy έχει διατηρήσει την κληρονομιά του μοσχοβίτικου τρόπου εμπορίου και έχει γίνει ένα από τα πιο έγκυρα ιστορικά μέρη εμπορίου της Ρωσίας.


Στους λοιμούς της δεκαετίας του 1930 ήταν το μοναδικό μέρος στην ΕΣΣΔ που πωλούνταν ανανάς.


Άνθρωποι από όλη τη χώρα πήγαιναν στο Eliseevskiy όχι μόνο για να αγοράσουν αγαθά που δεν μπορούσαν να βρουν αλλού, αλλά και για να θαυμάσουν το εσωτερικό του -μια απλή ανάμνηση πλέον της χρυσής εποχής της πόλης.από


Μια selfi διαφορετική από τις άλλες...


Στην φωτογραφία βλέπουμε ένα από τα κάτοπτρα -αυτό το κιτρινωπό, εξάγωνο πλαίσιο- του James Webb Space Telescope. Το τηλεσκόπιο είναι υπό κατασκευή, θα αρχίσει να χρησιμοποιείται τον Οκτώβριο του 2018 και θα αντικαταστήσει το Hubble.Τα κάτοπτρά του είναι από χρυσό και θεωρούνται από τα πιο τέλεια που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος.


Ακτίνες Χ μιας εγκύου σκύλας


Στην πιο πάνω -απίστευτη, η αλήθεια είναι- ακτίνα Χ μπορείτε να μετρήσετε τα μικρά που βρίσκονται στην κοιλιά μιας εγκύου σκύλας ράτσας Μάλαμουτ Αλάσκας; Με βάση τα κεφάλια πάντως, εγώ μετράω 10, αλλά μάλλον υπάρχουν και άλλα...

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο reddit, αλλά μια αναζήτηση έδειξε ότι η αρχική εικόνα προήρθε από το O’Mal Alaskan Malamutes.


Ένας άγνωστος κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Οικονομικής Ύφεσης, 1932 περίπου


"Ζητείται επειγόντως
ένα δυνατό σχοινί για να κρεμαστώ
εναλλακτικά
κατάλυμα χωρίς έπιπλα
για τη σύζυγό μου
το αγέννητο παιδί μου
και εμένα"

από


Ένα showgirl διαβάζει εφημερίδα στα παρασκήνια του Moulin Rouge, Παρίσι, 1956

από


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν...
148 εργαλεία και εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών


Δείτε έναν αριθμημένο κατάλογο κατάλογο με 148 εργαλεία και εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών.

Περιεχόμενα:
 • Photo enhancers
 • Online editors
 • Free desktop editors
 • Paid desktop editors
 • HDR photo editors
 • Cross-platform image editors
 • Photo filters
 • Photo editing mobile apps
 • RAW processors
 • Photo viewers and managers
 • Other

από


Μέχρι την επόμενη εβδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου