Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Μαχητικά αεροσκάφη και άρματα μάχης μετατρέπονται σε τέρατα


Σε μια σειρά από εντυπωσιακές εικόνες, η Αμερικανίδα καλλιτέχνις Alice Bruderer μετατρέπει σύγχρονα αλλά και παλιά στρατιωτικά αεροσκάφη, τεθωρακισμένα κ.ά. από τη Ρωσία και άλλες χώρες σε τέρατα sci-fi που αποκαλεί "Biomechs".





Η Bruderer, που το το ψευδώνυμό της είναι Hydrothrax, δείχνει να ενδιαφέρεται για στρατιωτικό υλικό και ειδικότερα για την ρωσική αεροπορία.


Σε μια εντυπωσιακή εικόνα (πάνω) μετέτρεψε τρία μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi SU-47, SU-33 και SU-34 σε "areosaurs", τα οποία συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά των δύο σύγχρονων αεροσκαφών και τα προϊστορικά τέρατα.


Ωστόσο, η καλλιτέχνις δεν ενδιαφέρεται μόνο για σύγχρονα όπλα αλλά και για ιστορικά αεροπλάνα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όπως το IL-2, καθώς και το Σοβιετικό Τ-34.


Πολλά από τα "biomechs" έχουν εμπνευστεί από τη σύγχρονη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας και άλλων χωρών.


Η ίδια δηλώνει ότι το project "ξεκίνησε ως μια επιπρόσθετη προσπάθεια". "Πάντα ζωγραφίζω τέρατα και sci-fi πράγματα για διασκέδαση. Πολλά από τα έργα μου είναι αναλαμπές και ιστορίες που έχω δημιουργήσει και αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια", έχει γράψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου