Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ένας τύπος πέτυχε 240 διαδοχικά πράσινα φανάρια στη Νέα Υόρκη


Προφανώς είναι κάποιου είδους ρεκόρ



Ο Noah Forman χρειάστηκε περίπου 26 λεπτά για να καταφέρει κάτι που είχε βάλει σκοπό του ενώ θα οδηγούσε: πέτυχε 240 συνεχόμενα πράσινα φανάρια στο Μανχάταν, κάτι που ο ίδιος λέει ότι είναι ρεκόρ.

Ο οδηγός ταξί Forman, το 2014, είχε πετύχει πάνω από 100 συνεχόμενα πράσινα φανάρια, αλλά στις 6 Δεκεμβρίου, πολύ νωρίς το πρωί, ξεκίνησε για να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ.

"Δεν ήμουν ικανοποιημένος με εκείνο τον αριθμό. Αυτά τα δύο χρόνια πολλά έχουν αλλάξει: οι άνθρωποι οδηγούν πιο αργά, σταματούν σε τυχαία σημεία, διασχίζοντας τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας", δήλωσε.

Πολλά φανάρια στο Μανχάταν είναι ρυθμισμένα χρονικά στην αναμενόμενη ταχύτητα των οδηγών, πράγμα που σημαίνει ότι, αν κάποιος οδηγήσει στο όριο ταχύτητας μέχρι την Third Avenue για παράδειγμα, χωρίς εμπόδια, είναι πιθανό να πετύχει πολλά πράσινα φώτα στη σειρά. Κάτι που φαίνεται ότι ήταν μέρος της στρατηγικής του Forman -αν και προφανώς τον βοήθησε και λίγη τύχη.

"Ήλπιζα να πετύχω μεγαλύτερο αριθμό, 500 πράσινα φανάρια, αλλά θα συμβιβαστώ: χωρίς κανένα σταμάτημα, οδηγώντας ομαλά ως επί το πλείστον, περίπου 240 φανάρια, ένα πορτοκαλί και όλα τα πράσινα".


Noah hits 240 green lights. from Shawn Swetsky - Post Producer on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου