Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ίσως η μεγαλύτερη συλλογή gin του κόσμου βρίσκεται σε ένα μπαρ στη Σιγκαπούρη


Με το όμορφα εξωτερικό του σε στυλ art deco, το κτήριο των γραφείων στο κτήριο Parkview Square της Σιγκαπούρης κέρδισε τα παρατσούκλια "Γκόθαμ" και "Κτήριο του Μπάτμαν" μεταξύ των ντόπιων. Το λόμπι του είναι ένας ζεστός, περίτεχνος χώρος, με κόκκινα χαλιά, δερμάτινους θαλάμους και έναν γιγαντιαίο χρυσό πύργο.Δείτε ακόμη:
BackDoor 43: Ένα από τα μικρότερα μπαρ του κόσμου
Πώς μια θεραπεία για την ελονοσία κατέληξε στο Τζιν με Τόνικ

Το Parkview Square - πηγή

Ο μεγάλος πύργος, ύψους 8 μέτρων, είναι στην πραγματικότητα μια βιβλιοθήκη που περιέχει 1300 διαφορετικά τζιν από όλο τον κόσμο. Η βιβλιοθήκη είναι μέρος του Atlas bar, ενός μπαρ που άνοιξε μέσα στο Parkview το 2017. Οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι (το κτήριο φιλοξενεί διάφορες οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των πρεσβειών της Μογγολίας, της Αυστρίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων) μπορεί να πιούν τζιν από περιοχές όπως η Βολιβία, το Βέλγιο και η Ιαπωνία, και χρονολογούνται από το 1910.


Πριν ο χώρος γίνει bar, ο χώρος ήταν ένα κάπως ασυνήθιστο wine bar. Ο μπάρμαν, ντυμένος σαν νεράιδα, "πετούσε" -μέσω ενός μηχανισμού με συρματόσχοινο- για να πάρει μπουκάλια από τον πύργο.από: atlas obscura

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου