Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου με 27 θαύματα του πλανήτη μας


Αν κάθεστε στο σπίτι σας (όπως πολύς κόσμος) και παλεύετε να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας, ένα παζλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος (κάπως έτσι περνάω και εγώ την ώρα μου). Αν ψάχνετε να βρείτε κάποιο που θα γεμίσει τις ατελείωτες ώρες, μπορείτε να επιλέξετε το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου.



Το τεράστιο παζλ των 51.300 κομματιών είναι από την Kodak και διαθέτει 27 εικόνες εμβληματικών τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο, από φωτογραφίες που έχουν τραβήξει επαγγελματίες φωτογράφοι.


Από τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης μέχρι το Ταζ Μαχάλ, την Σαντορίνη και την Αγιά Σοφιά, κάθε εικόνα είναι ένα ξεχωριστό παζλ 1.900 κομματιών, διαστάσεων 99x60,96 εκατοστών (39x24 ίντσες). Αυτό επιτρέπει σε όποιον -φιλοδοξεί να- το φτιάξει να δουλεύει το κάθε τμήμα ξεχωριστά, χωρίς να πιάνει πολύ χώρο στο σπίτι. Ωστόσο, και τα 27 σχέδια μπορούν να ενωθούν και να δημιουργήσουν ένα τεράστιο παζλ διαστάσεων 8,6x1,9 μέτρων (28,5x6,25 πόδια) -δηλαδή, όσο το ύψος ενός πλήρως αναπτυγμένου ανθρώπου και το πλάτος περίπου 5 ατόμων!

από: my modern met

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου