Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα τροχόσπιτο κανονικού μεγέθους με ρετρό εσωτερικό από 400.000 LEGO


Δύο κατασκευαστές με πιστοποίηση LEGO, οι οι Rene Hoffmeister και Pascal Lenhardbuilt, πέρασαν έξι εβδομάδες δημιουργώντας ένα ρεαλιστικό αντίγραφο του Volkswagen Type 2 Kombi.
 
 
 
Κατασκευασμένο από 400.000 κομμάτια LEGO, μπορεί να υποστηρίξει το βάρος δύο ενηλίκων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος μπει μέσα και εξερευνήσει το ρετρό εσωτερικό του. Το μοντέλο του επιβατικού βαν σε φυσικό μέγεθος αποκαλύφθηκε στην έκθεση f.re.e - Travel and Leisure Fair στη Γερμανία ως φόρο τιμής στο κλασικό σχέδιο της Volkswagen.
 

Το εμβληματικό μοντέλο παρουσιάστηκε τη δεκαετία του 1950 ως το δεύτερο μοντέλο της Volkswagen -το πρώτο ήταν το Beetle- και παραμένει ένα από τα πιο γνωστά οχήματα της εταιρείας.
 

 
Οδοντόβουρτσες, μια εστία μαγειρέματος, ένα ραδιόφωνο, ένας νεροχύτης με έναν ιστό αράχνης, τα πιάτα, ένα πτυσσόμενο τραπέζι, αλλά και τα ρετρό έργα τέχνης, όλα από LEGO, δίνουν στο βαν μια αίσθηση ζωντάνιας. Το LEGO Volkswagen κατασκευάστηκε γύρω από ένα ατσάλινο πλαίσιο και ζυγίζει 700 κιλά. Με πλήρως λειτουργικά φώτα και συρόμενη πόρτα ακριβώς όπως η γνήσια, το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κάνει κάποιος με το βαν είναι να το οδηγήσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου