Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Τα μυστήρια που περιβάλλουν την Βάση Dulce στο Νέο Μεξικό

 
Για δεκαετίες, οι ερευνητές των Α.Τ.Ι.Α. έχουν ισχυριστεί ότι οι εξωγήινοι πειραματίζονται σε ανθρώπους με την βοήθεια του στρατού σε μια μυστική βάση κάτω από το Archuleta Mesa στο Dulce του Νέου Μεξικού.



Το γραφικό χωριό Dulce στο Νέο Μεξικό έχει λιγότερους από 3.000 κατοίκους, αλλά αποτελεί εστία συνωμοσίας για τους ερευνητές των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων, καθώς πιστεύουν ότι από κάτω του υπάρχει μια μυστική, επταώροφη στρατιωτική εγκατάσταση γνωστή ως "Dulce Base".

Οι ιστορίες του ανεξήγητου που επικεντρώνονται σε ερήμους δεν είναι κάτι καινούργιο. Στη δεκαετία του 1970, αναπτύχθηκαν μύθοι για μια βάσης εξωγήινων στο Νέο Μεξικό. Όλα ξεκίνησαν με έναν πολιτειακό στρατιώτη που εντόπισε ένα παράξενο ιπτάμενο μέσο στον ουρανό και ακρωτηριασμένα βοοειδή στο Dulce του Νέου Μεξικού. Επίσης, στην περιοχή βρήκε μάσκες αερίου, οι οποίες πίστευε ότι έδειχναν εμπλοκή της κυβέρνησης.

Ίσως, πιο απίστευτοι ήταν οι ισχυρισμοί του Phil Schneider, ενός υποτιθέμενου πρώην κυβερνητικού μηχανικού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι, το 1979, βοήθησε στην κατασκευή της βάσης εξωγήινων Dulce του Νέου Μεξικού και ότι, κατά τη διάρκεια της κατασκευής, μαζί με άλλους συναδέλφους του συνάντησαν εξωγήινους και ότι στρατιωτικοί ενεπλάκησαν με τα όντα, αλλά αργότερα έκαναν μια συμφωνία ειρήνης.

Αν και δεν έχουν προκύψει αδιάσειστα στοιχεία, συνεχίζουν να κυκλοφορούν φήμες για περίεργα γεγονότα στο Dulce του Νέου Μεξικού.

Οι πρώτες φήμες για την Βάση Dulce
 
Ο Gabriel Valdez επιθεωρεί μια ακρωτηριασμένη αγελάδα τη δεκαετία του 1970
 
Το Dulce στο βόρειο Νέο Μεξικό κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από αυτόχθονες. Παρά τον μικρό πληθυσμό του, προσελκύει έντονο τουρισμό από λάτρεις των ΑΤΙΑ, οι οποίοι πραγματοποιούν το ετήσιο "Σύνεδρο ΑΤΙΑ της Βάσης Dulce".

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ύπαρξη της βάσης στο Νέο Μεξικό παραμένει εντελώς αναπόδεικτη, ακόμη κι αν οι θρύλοι γύρω απ' αυτήν είναι καλά τεκμηριωμένοι. Οι ιστορίες προέκυψαν στα μέσα της δεκαετίας του 1970 όταν ο πολιτειακός στρατιώτης του Νέο Μεξικό, Gabriel Valdez, ανέφερε μια σειρά από ανησυχητικούς ακρωτηριασμούς βοοειδών, σύμφωνα με το A Culture of Conspiracy του πολιτικού επιστήμονα Michael Barkun.

Ο Valdez ισχυρίστηκε ότι είδε "εξελιγμένο διαστημόπλοιο" στο Dulce, κοντά στο σημείο όπου λέγεται ότι βρίσκεται η Βάση, και ότι βρήκε μια ακρωτηριασμένη αγελάδα που έφερε ένα νεκρό έμβρυο, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, δεν ήταν μοσχάρι, αλλά έμοιαζε με παράξενο υβρίδιο που "έμοιαζε με άνθρωπο, πίθηκο και βάτραχο".

Τα μπάζα γύρω από τα ακρωτηριασμένα βοοειδή έδειξαν στον Valdez ότι υπήρχε εμπλοκή της κυβέρνησης και ότι τα βοοειδή δεν λεηλατήθηκαν από άγρια ​​ζώα.

"Τα αποδεικτικά στοιχεία που βρέθηκαν εκεί... Ξέρετε, τα αρπακτικά δεν αφήνουν μάσκες αερίων, ράβδους που φωσφορίζουν, αερόφυλλα (radar chaff)", είπε. "Δεν αφήνουν τέτοια πράγματα".

Ο Barkun σημειώνει ότι οι ακρωτηριασμοί βοοειδών συνδέονται συχνά με θεάσεις ΑΤΙΑ και προσθέτει ότι, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, στην συνοριακή περιοχή Κολοράντο-Νέο Μεξικό αναφέρονται συνεχώς περιστατικά θεάσεων ΑΤΙΑ αλλά και ακρωτηριασμένων βοοειδών.
 
Τα νέα διαδόθηκαν και, το 1979, ακολούθησαν ιστορίες από τον Paul Bennewitz, έναν φυσικό και επιχειρηματία από την Αλμπουκέρκη. Ο Bennewitz φέρεται να υπέκλεψε ηλεκτρονικά σήματα στο Dulce που πίστευε ότι προέρχονταν από βαθιά μέσα στο έδαφος και τα οποία προοριζόταν να φτάσουν πολύ ψηλά στον ουρανό όπου δεν ήταν δυνατή η ανθρώπινη δραστηριότητα.

Με ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον σε όλη την χώρα, τόσο για τους ακρωτηριασμούς βοοειδών, όσο και για τα ηλεκτρονικά σήματα, γεννήθηκε ο θρύλος της Dulce Base. Το 1982, ο Bennewitz υποστήριξε για πρώτη φορά ότι η μυστική βάση υπήρχε και μάλιστα, το 1988, δημοσίευσε μια εργασία με τίτλο "Project Beta", περιγράφοντας λεπτομερώς τον καλύτερο τρόπο διείσδυσης στην εγκατάσταση. 

Τον Μάιο του 1990, ο John Lear ισχυρίστηκε ότι είχε συγκεντρώσει "τέσσερις ανεξάρτητες επιβεβαιώσεις" ότι η επταώροφη κατασκευή ήταν πραγματική. Ο Lear ήταν πρώην πιλότος και κυβερνητικός υπάλληλος -καθώς και ο γιος του εφευρέτη του LearJet- οπότε, ο κόσμος έδωσε περισσότερη βαρύτητα στους ισχυρισμούς του. Οι λεπτομερείς ισχυρισμοί του έφτασαν στο σημείο να περιγράψουν διαφορετικά είδη εξωγήινων που φέρεται να επισκέφτηκαν τη γη και χρησίμευσαν ως βάση για περαιτέρω ισχυρισμούς σχετικά με τη βάση εξωγήινων στο Νέο Μεξικό.

Ο Phil Schneider λέει ότι ήταν μάρτυρας μιας μάχης στη βάση των εξωγήινων Dulce
 
Ο Phil Schneider αυτοκτόνησε το 1996 μετά από μια περιοδεία για τους ισχυρισμούς του για τη βάση Dulce

Ο πρώην κυβερνητικός γεωλόγος και μηχανικός Phil Schneider, με τις δημόσιες ομιλίες του και τις περίεργες ιστορίες του για την υποτιθέμενη βάση, έβγαλε από το περιθώριο τους ισχυρισμούς των Bennewitz και Lear. Ισχυριζόμενος ότι ήταν πρώην κυβερνητικός υπάλληλος και ειδικός στα εκρηκτικά, είπε ότι συμμετείχε στην κατασκευή της βάσης Dulce.

Ίσως, το πιο διάσημο είναι η παρουσίαση που έκανε το 1995, στην οποία ισχυρίστηκε ότι κατά τα αρχικά στάδια του έργου, ο στρατός αντιμετώπισε εξωγήινες οντότητες κάτω από το έδαφος.

Ωστόσο, οι παρευρισκόμενοι στο "Συνέδριο ΑΤΙΑ της Βάσης Dulce" διαφώνησαν αν η βάση χτίστηκε σκόπιμα ως ερευνητική εγκατάσταση ή μετά από μια πυρηνική έκρηξη κάτω από την έρημο του Νέου Μεξικού το 1967, όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ απλώς προσπαθούσε να τονώσει υπόγειες δεξαμενές αερίου και αντιμετώπισε εξωγήινους που κατοικούσαν σε σπήλαια.
 

Ο Schneider, όχι μόνο ισχυρίστηκε ότι είδε τα όντα, αλλά και ότι έχασε αρκετά δάχτυλα κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής πυρών μεταξύ τρομοκρατημένων στρατιωτών και τρομαγμένων εξωγήινων όντων. Και οι δύο ιστορίες προέλευσης του θρύλου της βάσης Dulce θέλουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να συναντά διάφορα είδη εξωγήινων οντοτήτων και να μεσολαβεί σε μια συμφωνία για την ειρήνη.

Ο Schneider ισχυρίστηκε επίσης ότι, περίπου 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην υποτιθέμενη ανταλλαγή πυρών κάτω από την έρημο, όμως καμία από τις δηλώσεις του δεν έχει αποδειχθεί ποτέ και σίγουρα του έλειπαν πολλά στοιχεία ενώ διεκδικούσε πολλά -παρεμπιπτόντως, αυτοκτόνησε το 1996.

Οι φήμες εξακολουθούν να υπάρχουν για τη βάση εξωγήινων στο Νέο Μεξικό
 

Μέχρι και σήμερα, δε λείπουν οι -αμφίβολες- απεικονίσεις της διάταξης της Dulce Base. Οι αυτο-αποκαλούμενοι ειδικοί είναι βέβαιοι ότι φτάνει τους επτά ορόφους και τα δύο μίλια μέσα στο έδαφος, με αυξανόμενη στρατιωτική παρουσία όσο πιο βαθιά κατεβαίνει κανείς.

Κάθε όροφος λέγεται ότι έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένη έρευνα -από τον έλεγχο του μυαλού (mind control) σε ανθρώπινα όντα, μέχρι γενετικά πειράματα που καταλήγουν σε υβρίδια εξωγήινων-ανθρώπων. Μερικά διαγράμματα υποστηρίζουν εκεί ζουν εξωγήινοι Grey και Reptilian, ενώ εργαζόμενοι εκεί φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι ο έκτος όροφος -η λεγόμενη "Αίθουσα των Εφιαλτών"- είναι ο πιο τρομακτικός από όλους. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, σε αυτόν τον όροφο αντηχούν στους διαδρόμους οι κραυγές των ανθρώπων στους οποίους διεξάγονται πειράματα.
 
Ο Schneider ισχυρίστηκε ότι κάποτε ξέσπασε σύγκρουση μεταξύ διαφόρων φατριών εξωγήινων και του στρατού και ότι η βάση Dulce είναι απλώς μία από τις 129 κρυφές εγκαταστάσεις του είδους της στις ΗΠΑ. Ο ίδιος και οι υποστηρικτές του έχουν ισχυριστεί ότι ο λεγόμενος "μαύρος προϋπολογισμός" της χώρας, πιθανότατα, αφορά τη μυστική έρευνα σε αυτές τις υποτιθέμενες εγκαταστάσεις. Ο "μαύρος προϋπολογισμός" είναι ταξινομημένες στρατιωτικές δαπάνες και εκτιμάται ότι κυμαίνεται μεταξύ 50 και 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πολυάριθμες αναφορές.

Οι αναφορές για θεάσεις ΑΤΙΑ στις ΗΠΑ δεν έχουν σταματήσει. Μόλις πρόσφατα, το Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι τα πλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας με άγνωστα ιπτάμενα μέσα ήταν αληθινά -και ότι το Πολεμικό Ναυτικό συνέταξε νέες κατευθυντήριες γραμμές για τον τρόπο αναφοράς αυτών των φαινομένων.
 

Για τους κατοίκους του Dulce, αυτό δεν είναι νέο.

"Σε ολόκληρο το Dulce, μιλήστε με όποιον θέλετε, θα σας πουν τι έχουν δει", είπε η Geraldine Julian, η οποία ισχυρίστηκε ότι βλέπει ΑΤΙΑ από τη δεκαετία του 1960. "Δεν είναι απλώς ένα παραμύθι. Τα πάντα είναι αληθινά, και τα πιστεύω όλα, γιατί τα έχω δει η ίδια".

από: ati

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου